El Govern opta per la publicitat corporativa en lloc de per la comunicació pública transparent

NO s’ha reunit la Mesa General d’Empleats Públics,
NO s’han convocat més oposicions i NO hi ha cap plaça nova

Ahir es va consumar un despropòsit comunicatiu de proporcions incontrolades al Govern de les Illes Balears. El departament de Comunicació del GOIB va anunciar per terra, mar i aire que s’havia reunit en sessió extraordinària la Mesa General de l’Empleat Públic, presidida per Francina Armengol, per convocar “la major convocatòria d’oposicions de la història a les Illes Balears.” Per rematar-ho, Més per Mallorca anunciava a les xarxes socials “4500 noves places a sanitat, 3000 noves places a educació, 250 noves places a serveis generals”.

Són tres mentides.

Llegeix més...

L'STEI Intersindical demana una solució tant per a usuaris com per al personal al parquing de Son Espases l

Hem de començar pel principi. El personal que treballa a Son Espases disposa de 944 places d’aparcament gratuïtes. Només al torn de dematí hi ha més de 3000 persones que hi han d’entrar, sense comptar totes les persones que fan feina de nit, que encara no han sortit i també ocupen una plaça del pàrquing.

Al principi de la legislatura el senyor Juli Fuster, director general de l’Ib-salut, va dir que el mes de desembre de 2016 el pàrquing de Son Espases seria gratuït. Som al mes d’abril de 2017 i tota la premsa parla que han condemnat una treballadora. O sigui, el pàrquing segueix de pagament i l’única solució que hi han trobat és permetre que la concessionària tengui una grua per retirar els cotxes mal aparcats; i els treballadors i treballadores han de pagar per la retirada del seu vehicle.

Cal remarcar que l’empresa concessionària sembla la primera interessada a perpetuar aquest problema. Bona part del personal de Son Espases figura a una llista d’espera per obtenir un abonament de 27 € mensuals; i sembla que aquesta llista no es mou gaire.

Els usuaris a hores d’ara també estan patint el mateix problema de manca d’ aparcament, to i que la grua no en retira els vehicles. Això sí, paguen quota sencera.

L’STEI Intersdindical vol remarcar que la solució a la mobilitat a Son Espases no passa només per posar facilitats a les persones que s’hi desplacen amb cotxe. L’Administració hauria de millorar horaris i freqüències del transport públic.

L’STEI Intersindical es posa a disposició de la persona que està patint aquests dies, i de la resta de personal de l’hospital.

Palma, 6 d’abril de 2017