L'STEI Intersindical felicita el poble bolivià pel seu suport a la democràcia

L’STEI Intersindical felicita el poble bolivià pel seu contundent suport al retorn al camí de la democràcia i del ple respecte a la Constitució amb el seu vot el passat diumenge 18 d’octubre.

L’11 de novembre de 2019 moltes entitats se sumaren a la condemna del cop d’estat i varen fer “una crida per a preservar la vida de les bolivianes i els bolivians, perquè cessin els atacs i les persecucions i perquè es trobi una solució pacífica i dialogada que, encara que sigui laboriosa, es basi en la voluntat de la majoria del poble de l’Estat Plurinacional de Bolívia i de les seves legítimes institucions”.

A Bolívia li espera un difícil camí de reconstrucció. Per això, compta amb l’ampli suport popular expressat a les urnes i amb la solidaritat de totes les persones que lluiten per la democràcia i la justícia a l’Amèrica Llatina, el Carib i el món. Així es podran superar els 11 mesos d’abusos i de polítiques econòmiques fetes en contra dels interessos del poble bolivià, que ha aconseguit plasmar a les urnes la seva voluntat majoritària i, per això, reclamam el seu respecte.